Кабінет Міністрів України оприлюднив офіційну постанову про запровадження карантину в Україні. З 00 год. 01 хв. 17 березня 2020 р. Забороняється робота суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів. Робота Управляючої організації ЖК "Британський Квартал" працює в укороченому режимі, з 9:30 до 16:00. Аварійні служби - цілодобово. По всім питання звертайтесь за телефонами: 044-300-11-20 | 067-472-68-29

Шановні мешканці!
Щодо ситуації, яка виникла з підключенням газу.
Нам шкода, що ця ситуація викликала стільки незручностей і тепер вимагає більшого роз’яснення і швидких дій щодо її виправлення.
Звертаємо ваш увагу, що Договір на технічне обслуговування (ШГРП, ГРПБ) було заключено ще 1 жовтня 2020 року (договір додається у коментарях). Основні вимоги Київгазу для підключення газу:
1) договір на обслуговування індивідуального котла;
2) акт перевірки димо- та вентканалів.
Перший пункт: це кожен власник квартири має заключити договір на обслуговування котла з компанією, що надає такі послуги.
Другий пункт – виконано, на жаль, не повністю. Адже ще в січні 2020 року ОК Хауз менеджмент попереджав резидентів про планову перевірку димо- та вентканалів в кожній квартирі комплексу, з проханням виконати необхідні вимоги служби на допуск робітників до квартир. На жаль, деякі резиденти не надали таку можливість й акт перевірки димо- та вентканалів не складено.
Саме відсутність даного акту і пред’являє Київгаз причиною не підключення газу до будинків ЖК. АЛЕ Київгаз ЗОБОВЯЗАНИЙ був попередити ОК “Хауз менеджмент” про можливе відключення або про повторну перевірку димо- та вентканалів у квартирах, цього – НЕ ЗРОБИВ.
Тому, шановні резиденти, наша з вами спільна мета якнайшвидше виконати вимоги 1 і 2 пунктів. А, ми, як ОК “Хауз менеджмент”, в свою чергу, після подачі газу, висунемо Київгазу офіційну юридичну претензію на порушення договірних відносин.
Також, велике прохання до резидентів не робити швидких висновків зі слів людей, які не володіють повною інформацією. Будь ласка, спершу напишіть запит з вашим питанням до ОК “Хауз менеджмент” і ви завжди отримаєте достовірну інформацію.
Наразі, ми тісно співпрацюємо з Київгазом над якнайшвидшим пуском газу до комплексу.
З повагою, ОК Хаузменеджмент.



Щодо ситуації, яка виникла з підключенням газу.

Залишити відповідь